PRESSMEDDELANDE: Piratpartiet på Stockholm Pride

- Vi skiljer oss från de andra partierna i och med att vi inte kommer att prata HBT-frågor på Pride, säger Rickard Falkvinge. Våra tre frågor är delad kultur, fri kunskap och ett skyddat privatliv. Det budskapet kommer vi att föra fram även på Pride.

– Det handlar om att rätten till ett privatliv – rätten att vara en individ över huvud taget – står under angrepp idag. HBT-frågor är en del av den helhetsbilden, fortsätter Rickard Falkvinge.

När HBT-communityn Qruiser gjorde en undersökning om partisympatier bland sina medlemmar inför Regnbågsvalet, blev Piratpartiet största parti med 20%, tätt följda av moderaterna med 19.5%. Mer om den undersökningen finns att läsa i artikeln ”Regnbågsvalet nu igång på Qruiser”, som finns på nätet på http://www.qx.se/nyheter/artikel.php?artikelid=4492

Om Piratpartiet:
Piratpartiet är det största partiet utanför riksdagen. Partiet grundades den 1 januari i år och står för ett öppet informationssamhälle: delad kultur, fri kunskap och skyddat privatliv. Man tar inte ställning i fördelningspolitik eller andra klassiska höger-vänsterfrågor.

För mer information, se partiets hemsida på http://www.piratpartiet.se,
eller kontakta Rickard Falkvinge (ordförande), 0733-555 293,
eller Christian Engström (vice ordförande), 070-663 37 80.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar