Alliansen oense om fildelning

Kommentarer

ATIX skrev

Folk är förtryckta och folk glömmer så lätt. Sen är det samma visa igen. Det finns dock en liten minoritet som vågar stå på egna ben och verkligen menar det dom säger och sen gör allvar med det dom menar och vill, men tyvärr är dom alldeles för få.

Fana skrev

[quote=Lemon]Jag hade för mig att Moderaterna talade väl för fildelare innan valet.
Har de gjort en kovändning nu eller? Typiskt valsnack för att få röster.
Tur att Centerpartiet verkar ha endel vett iaf.[/quote]

Centerpartiets förslag med laglig nedladdning och olaglig uppladdning betyder i praktiken att ingenting förändras – fildening blir fortsatt olaglig då man måste dela med sig för att få vara med i fildeningsnätverk. Om man ska kunna ladda ner måste det ju finnas någon som laddar upp.

Anders Forsman skrev

Sanningen en annan. Detta visar med klarhet, just detta att svika väljare med att lova en sak och göra något helt annat. Vi får väl hoppas väljaren kommer ihåg detta nästa gång. PP behövs verkligen framöver både i fildelningsfrågan, men framförallt i att påverka den anstormande övervakningshysteri som fortgår.

Anonym skrev

Nja… Sa de inte att de skulle se över lagstiftningen. Något som är luddigt och kan precis lika gärna betyda att man vill ha strängare straff. Jag tolkade iaf majoriteten av riksdagspartierna på det sättet…

Anonym skrev

Korkat av partierna att valfläska med det här, det kommer de att få ångra i nästa val bara.

Stefan larsson skrev

Klart att många partier tog upp fildelningsfrågan innan valet när dom viste hur mycket den skulle påverka rösterna från unga väljare.
Tyvär är det bara ett fåtal av partierna som stog stadiga och menade sina ord.
Detta visar dock att partierna inte tänkte längre än till nästa mandatperiod. Eftersom dom nu ignorerar frågan om fildelning och det kommer skapa diskussioner bland väljare, detta kan leda till en kraftif stigning i PP’s stapel i nästa val.

Rickard Falkvinge skrev

…så summa summarum vill inget av partierna tillåta fildelning? Intressant.

Det finns en plats för pp under den kommande mandatperioden, tydligen…

Lemon skrev

Jag hade för mig att Moderaterna talade väl för fildelare innan valet.
Har de gjort en kovändning nu eller? Typiskt valsnack för att få röster.
Tur att Centerpartiet verkar ha endel vett iaf.

Lämna kommentar