Ung Pirat tredje största politiska ungdomsförbundet

Kommentarer

Anonym skrev

Synd att det inte är så många ungdomar som angerar sej i politik för om så vore
så skulle vi vara en stark kraft i skapandet av ett land som är friskt.
Derför behövs piratpartiet, vi har även något som dom andra partierna inte har och det är förståelsen för hur användbart internet är för att nå ut.

Anonym skrev

den 1 oktober 2008

Ung dansk fildelare har tagit livet av sig efter fått höga ersättningskrav från bolag i underhållnigslobbyn för att laddat ner upphovsrätts skyddat material från internet.Hur länge dröjer det i Sverige? Jaktlagen/utpressningslagen mot fildelarna kanske kommer att
urarta och bli våldsammare än vad politikerna räknat med.
Bland dom utpekade är b.l.a Johan[Stasi)Person.FP.Statsminister Fredrik Reinfelt .S
samt övriga tillskyndare som ändrat sig och nu vill låta FRA lagen godkännas.
Låt piskan vina över falska politiker som vill ta bort integriteten
för oss alla i Sverige.
JN

RobJoh skrev

Skulle bara vilja säga Gött Jobbat, nu är det upp till oss gräsrötter att se till att folk kommer att rösta på oss också! EU-valet nästa!

Janne skrev

Kunde inte regga mig som medlem i partiet.
Sidan går trögt att ladda. Är det så mycket folk på väg in?

Patrik Berg skrev

Vilket sjukt inlägg Lars Gustavsson från IFPI kom med. Fri åsiktsbildning verkar inte vara poppis där…

Grattis UP iaf, trots att jag tycker att PP(/UP) är helt fel parti att organisera sig i.

kenny_lex skrev

Det är lite konstigt att så många oroar sig för att Ung Pirat kan få bidrag, de klagar på partiets liberala inställning till fildelning och säger att det kan vara en bra anledning till att inte dela ut bidrag. Men att ge bidrag till SD trots att deras program är starkt främlingsfientligt och odemokratiskt verkade inte vara något större hinder.

Så man kan göra bedömningen att man kan hota demokratin och få bidrag, men är man kritisk mot media industrin så riskerar man att bli utan bidrag; och då kan man undra vilka det är som egenltigen styr sverige och stiftar svenska lagar.

Anonym skrev

Byggde inte bland andra Jonas Birgersson upp Sverok från några tusen till över 30.000 på bara några år? Det var ju i princip en ungdomsrörelse. Nu gäller det hela det ”digitala livet” och även mycket annat. Så rekryteringsbasen borde vara ännu mycket större.

Många rollspelare borde ju ha gemensamma intressen med piratrörelsen. Deras intresse och kunnande skulle kunna vara till stor hjälp – inte minst pedagogiskt. Exempelvis lajva om privatpolisrazzior i hemmen och andra pågående eller planerade övergrepp.

Richie skrev

Tja, han företräder ju en organisation som hävdar att imaginära produkter är så bra att de bör prioriteras över verkliga människor i lagstiftningen, så det är klart att han ser saker som inte finns annars också…

– Rickard Olsson

Anonym skrev

[quote]Detta borde vara en mardröm för upphovsrättlobbyister och andra onda krafter.[/quote]

Gött det. Tråkigt bara att det ska behöva ta tid innan det händer bara. Med lite tur kommer det att börja märkas mer och mer de närmsta två valen :)

Tänk ett samhälle utan ultra-idiotiska lagförslag från politiker som inte själva fattar vad de röstar om. Det hade varit något.

jeffer skrev

Förutsatt att siffrorna antyder verkliga förhållanden, är detta mycket bra. De unga är mest direkt berörda av fildelarjakt mm, och har dessutom ett helt vuxet liv framför sig och ett helt vuxet liv som står på spel. Rätt förstått måste de flesta ungdomar ha ett starkt intresse av att piratpartiet får största möjliga inflytande över politiken i de frågor man driver. Skulle de unga mobilisera massivt blir det politiska genomslaget enormt. Detta borde vara en mardröm för upphovsrättlobbyister och andra onda krafter.

Lämna kommentar